Ontmoetingsavond voor Utrechtse pleegouders en gezinshuisouders

Beste pleegouder, gezinshuisouder,

Pleegouders en gezinshuisouders zijn een belangrijke schakel in de zorg voor jeugdigen in Utrecht. Het is een zorgvorm die we belangrijk vinden en in de stad willen blijven ondersteunen en ontwikkelen. Wij waarderen uw inzet als pleeg- of gezinshuisouder zeer!

Het onderling ontmoeten van pleeg- en gezinshuisouders is een wens die we vaker horen. Hier willen we graag vorm aan geven door in de Week van de Pleegzorg, op maandag 6 november, een ontmoeting te organiseren.

Tijdens deze avond staat u centraal. U kunt andere pleeg- en gezinshuisouders ontmoeten en met hen ervaringen uitwisselen. Wat ons betreft is dit het belangrijkste deel van de bijeenkomst, waarvoor we ruim de tijd nemen. Verder presenteren een aantal organisaties zich aan u, organisaties die pleeggezinnen en gezinshuizen ondersteuning kunnen bieden (o.a. Handje Helpen en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen). Daarnaast willen we als gemeente Utrecht horen wat u belangrijk vindt en krijgen we graag feedback op hoe het tot nu toe gaat. Tot slot bespreken we met elkaar of er een vervolg gewenst is, in welke vorm dan ook.

Praktische zaken

Maandag 6 november van 19.30-21.30 uur.

6e verdieping Stadskantoor, Stadsplateau 1

Om 19.30 ontvangen we u graag met een kopje koffie/thee en we starten om 19.45 met een welkomstwoord door Wethouder Victor Everhardt (o.a. portefeuille jeugd).

Aanmelden

We horen graag of u erbij bent, dit kunt u laten weten door vóór 30 oktober 2017 te mailen naar a.van.tuijl@utrecht.nl.

Heeft u vragen/ideeën/suggesties voor de avond dan horen we dit graag.

Wij kijken uit naar 6 november een avond om te ontmoeten, te delen en te inspireren!

Met vriendelijke groet,

Gemeente Utrecht, Youké, de Rading & Timon

 

Type activiteit

Evenement

Datum

maandag, 6 november, 2017 - 19:30 tot 21:30

Locatie

Stadskantoor Utrecht